Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Honey Mustard Pepper & Onion Ham Sandwiches
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Pam Coombes
1 Packung16oz Bread Du Jour(2 loaves)
1 kleinonion sliced
1 TasseRed, Yellow, or Green Bell
 pepper strips
1 Esslöffelvegetable oil
2 EsslöffelGrey Poupon Mustard
1 Esslöffelhoney
4 ScheibeSwiss Lorraine cheese
8 x ca. 30 gThinly sliced fully cooked
 Ham
die Zubereitung:

Bake loaves at 400F for 8-10 minutes or until golden brown. Cool slightly and split each loaf in half lengthwise without cutting all the way through. Meanwhile, in large skillet, saute onion and pepper in oil until tender. Stir in mustard and honey and heat through. On same baking sheet, arrange partially split loaves, with cut surfaces facing up. Layer bread evenly with ham vegetable mixture and cheese. Broil 3-4 inches from heat for 1-2 minutes or until cheese melts. Close sandwich loaves. Cut each loaf in half and serve immediately. Prince William Journal 4/12/95


Anmerkungen zum Rezept:
keine