Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Shrimp Curry with Coconut Milk
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelolive oil
onion finely diced
1 Esslöffelcurry powder
1 x ca. 450 gLarge shrimp - peeled; deveined
1 Teelöffelsugar
1 Teelöffelginger minced, fresh
4 Esslöffelbutter
1/4 Tasseflour
1 Tasseskim milk evaporated
1 Tassechicken stock
1/2 TasseLight coconut milk
2 TasseSnow peas
 Chopped scallions for garnish
die Zubereitung:

Directions: Heat the olive oil in a large skillet and add the onion and curry powder. Saut, until onion is tender. Add the shrimp, sugar and ginger. Cook 3-4 minutes until shrimp are cooked through. Season with salt and pepper and set aside. In a separate pan, melt the butter. Stir in the flour and whisk to combine. Slowly add the evaporated milk, chicken stock and coconut milk. Stir constantly until mixture is thick and smooth. Finally, return the shrimp to the sauce, along with the snow peas. Cook for 2 minutes to cook through. Serve with steamed rice and garnish with chopped scallions.


Anmerkungen zum Rezept:
keine