Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Spanish Frittata
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelolive oil
1 grossRusset potato; (about 13 ounces),
 Peeled, thinly
 Sliced
1 mittelOnion Thinly Sliced
1 grossRed bell pepper; seeded, sliced
1 EsslöffelChopped fresh thyme or 1 teaspoon dried
6 grosseggs
1/2 Tasseparmesan grated
2 Esslöffelparsley fresh, chopped
2 Esslöffelcapers drained
die Zubereitung:

Heat 2 tablespoons oil in 12-inch nonstick skillet over medium heat. Layer half of potato, onion and bell pepper slices in skillet. Season with salt and pepper. Repeat layering and seasoning. Cover and cook until potatoes and vegetables are tender, stirring and turning frequently with spatula, about 20 minutes. Sprinkle thyme over. Cool slightly.

Whisk eggs in large bowl to blend. Season with salt and pepper. Add potato mixture to eggs. Wipe skillet clean. Heat 1 tablespoon oil in same skillet over medium-low heat. Pour egg mixture into skillet; sprinkle with cheese. Cover and cook until eggs are just set, about 10 minutes. Slide frittata onto platter. Sprinkle parsley and capers over. Cut into wedges and serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine