Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Spinach-Stuffed Tomatoes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 PackungFrozen spinach; 10-ounces
4 mittelTomatoes; firm
1 TasseMozzarella shredded
1/4 TasseOnions; finely minced
1/4 Tasseparmesan grated
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
2 EsslöffelParsley minced
die Zubereitung:

Cook unopened spinach on high for 4 minutes. Let stand 5 minutes, drain well and squeeze dry. Put in large bowl. Slice and hollow out centers of tomatoes. Discard seeds. Chop pulp finely and add to spinach. Invert tomatoes shells on paper towels to drain. Preheat oven to 350 degrees.

Add 1/2 cup mozzarella cheese, onion, parmesan, salt & pepper to spinach mixture and blend well. Spoon evenly into shells. Sprinkle with remaining mozzarella and parsely. Arrange in 8-inch round glass or ceramic baking dish & cook at 350 degrees for 6 minutes or until heated through.

Mc formatted by Barb at Pk using Buster & Snt on 6/14/98

v2.0l.


Anmerkungen zum Rezept:
keine