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Agneauaux Pruneaux (Lamb With Prunes)
Zutaten für 6 Portionen
Menge anpassen
die Zutaten:
1 gross
onion
finely chopped
20 Milliliter
Garlic
finely chopped
1/4 Tasse
Peanut or light vegetable
oil
2 x ca. 450 g
Boned lamb shoulder,
Trimmed of excess fat
salt
pepper
1/2 Teelöffel
Saffron powder or threads
1/2 Teelöffel
(to 1 tsp.) powdered ginger
1/4 Teelöffel
nutmeg
ground
water
1 x ca. 450 g
Pitted prunes
2 Teelöffel
cinnamon
ground
1 Esslöffel
(to 3 tablespoons) honey or
sugar
optional
1 Esslöffel
sesame seeds
1/2 Tasse
Blanched almonds or
walnuts
coarsely copped
die Zubereitung:
Saute onion and garlic in heated oil until soft. Add meat and cook, turn
Anmerkungen zum Rezept:
keine
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