Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vegetarian Lentel Lasagna
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gWhole wheat lasagna
1 DoseEden or westbrae lentils
1/2 Box of low fat tofu
1 Dose(16 oz) of muir glen ground peeled tomatoes; cooked with plenty of garlic and mushrooms (I used crimini) cooked for about 15 minutes.
 parsley
 basil
 red pepper ground
 Tofu mozzarella
die Zubereitung:

cook lasagna in boiling water for about 10 minutes. Mix parsley, basil, lentils and tofu all together used for filling. Layer pan with lasagna, filling, cooked tomatoes and tofu cheese. My pan filled 3 layers of each. Bake for about 20 minutes at around 325.

I easily could have inhaled the whole tray.


Anmerkungen zum Rezept:
keine