Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | Walnut oil |
1/2 Teelöffel | garlic minced |
1/2 Tasse | Rich chicken stock; defatted |
| (or 1/2 cup shellfood stock) |
2 Teelöffel | White wine Worcestershire sauce |
3 Esslöffel | dijon mustard |
1 Teelöffel | Sherry vinegar |
1 Esslöffel | parsley fresh, chopped |
1 Esslöffel | chives fresh, chopped |
1 Esslöffel | Chopped fresh dill or tarragon |
| Kosher Salt; to taste |
| black pepper freshly ground |
In a blender or food processor, combine the walnut oil, garlic, stock, Worcestershire sauce, mustard and vinegar. Blend until fully combined and creamy. Transfer to a bowl. Whisk in the herbs and add salt and pepper to taste. Store the vinaigrette, covered and refrigerated, for up to 3 days. Bring to room temperature before using. This recipe yields 1 1/4 cups of vinaigrette.
Recipe
Formatted for MasterCook by Mr Mad, aka Joe Comiskey - jpmd44a@prodigy. Com
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |