Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Warm Lemon Syrup Cake
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Cake
3 mittelSize eggs
175 GrammButter; (6oz)
175 GrammCaster sugar; (6oz)
175 GrammSelf raising flour; (6oz)
Lemon; grated rind and
 Juice
For The Syrup
175 GrammCaster sugar; (6oz)
Lemons; juice only
4 Esslöffelwater
die Zubereitung:

Preheat the oven to 180 C, 350 F, Gas Mark 4.

Grease and line the base of a deep 20cm (8 inch) cake tin.

Place all the cake ingredients in a large bowl and beat well for 2-3 minutes, until light and fluffy.

Pour the mixture into the prepared tin and bake for 1 hour until golden and firm to the touch.

Meanwhile make the syrup. Put the ingredients in a pan and heat until the sugar dissolves. Bring to boil and boil for 2 minutes.

When the cake is cooked, pour over the hot syrup and leave to soak for 1/2 hour.

Notes Serve the cake warm.


Anmerkungen zum Rezept:
keine