Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chili Con Carne
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelolive oil
1 1/2 x ca. 450 glean ground beef
onions chopped
cloves garlic crushed
Celery Stalks chopped
2 TeelöffelHot chili powder
1 Teelöffelcumin seeds
1 DoseTomatoes (14 oz)
2 Esslöffeltomato paste
1 DoseRed kidney beans, drained (15 oz)
 salt
 Steamed rice
 sour cream
 Diced avacado
 Onion sliced
 Fresh italian parsley sprig (opt)
die Zubereitung:

Preheat oven to 350'F. (175'C.). Heat oil in a flameproof casserole dish. Add ground beef, onions, garlic and celery and fry gently 5 minutes, stirring occasionally.

Add chili powder and cumin and cook gently 2 minutes. Add tomatoes and break up with a spoon. Stir in tomato paste and kidney beans. Bring to a boil, stirring frequently.

Cover and bake in preheated oven 1 hour, stirring occasionally. Season mixture with salt. Spoon chili over individual bowls of rice and top each serving with sour cream, avacado and onion. Garnish with parsley sprig, if desired.

avacado discoloring, toss in lemon juice.


Anmerkungen zum Rezept:
keine