Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vegan: Barley & Mushroom Soup
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TeelöffelButter or oil
1 mittelOnion chopped
3 Tassemushrooms fresh, sliced
cloves garlic pressed
2 Esslöffelwhite wine dry
1/2 Teelöffelthyme dried
1 1/2 TasseWashed barley
1/2 TasseSoy flakes (optional)
8 TasseBroth (use your favorite)
 salt
 pepper
2 EsslöffelChopped fresh dill or
1 EsslöffelDried
1 Esslöffelsherry dry
die Zubereitung:

Saute the onion in the fat until translucent. Add mushrooms and garlic, stirring, for 2 minutes. Add the wine and thyme, saute another 3 minutes. Add barley, stir and saute another 3 min. Addd the soy flakes and the broth, bring to a full boil and reduce to simmer, for 40 min. Season with salt and pepper, stir in sherry and dill. >From Fast Vegetarian Feasts by Martha Rose Shulman. Enjoy! :-) JuneLZ


Anmerkungen zum Rezept:
keine