Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chili *** (FDGN81E)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 glean ground beef
1 Esslöffelbutter or margarine
Med onion; finely chopped
Medium green or red pepper*
16 x ca. 30 gCan kidney beans, drained
16 x ca. 30 gCan tomatoes**
8 x ca. 30 gtomato sauce can
cloves garlic minced
Small bay leaf
1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelpepper
1/4 Teelöffelcumin
1/4 Teelöffelbasilicum dried
1/4 TeelöffelOregano leaves crushed
die Zubereitung:

2-3 t chili powder *Finely chopped **drained, cut into bite size pieces In a heavy pot melt butter. Crumble meat into pot. Cook a few minutes until meat is no longer pink. Remove. To the pot, add onion and pepper. Cook a few minutes, stirring, until vegetables are soft. Add meat. Stir to combine. Add remaining ingredients. Heat to a boil.Reduce heat. Cook, stirring occasionally, at least 45 minutes. Remove bay leaf. Serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept:
keine