Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | Macaroni, elbow |
1/2 Tasse | milk |
1/2 x ca. 450 g | cheese grated |
| salt |
| black pepper ground |
| bread crumbs |
1. Boil macaroni in salted water until tender. Drain and rinse with hot water. Place in casserole dish.
2. In a saucepan, heat milk and cheese until the cheese is melted. Add seasonings and pour over macaroni in casserole dish.
3. Mix with a fork, cover with crumbs and bake in moderate oven, 350F, for 15 minutes.
Adapted from "The American Woman's Cook Book" 1949. CompuChef conversion by Rick Weissgerber
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |