Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vegetable Stock
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 EsslöffelSafflower oil
 Lg Onion, sliced
 Carrot, sliced (with greens)
 Stalk Celery, sliced (w/grns)
 Tomato cubes
 Potato cubes
 Turnip, sliced (peel if waxy
cloves garlic halved
2 ca. 1 LiterPlus 1 cup Water
 Bayleaf
 Lg sprig Parsley
1/2 Teelöffelblack pepper
die Zubereitung:

In a stock pot, heat oil. Add onion, celery, tomato, potato, turnip, and garlic. Cook until vegetables are tender, about 10 minutes.

Add remaining ingredients. Cover, bring to a boil, reduce heat, and simmer 1 hour.

Strain stock and discard the vegetables, bay leaf, and parsley.

Makes 2 quarts. Stock may be used immediately, refrigerated for 3-4 days, or frozen for up to 1 month.


Anmerkungen zum Rezept:
keine