Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | Recipe basic arepa dough |
1 Tasse | Grated Muenster cheese or |
1 Tasse | Ground chicharrones (pork rind) |
*Fried Corn Cakes from Antioquia with Cheese or Pork Rind.
Knead dough with cheese or chicharrones until smooth. Shape into 4" discs and deep-fry in hot oil until crispy. Drain on paper towels and serve hot. These arepas can also be cooked on a griddle and served with butter.
From the Denver Post - Vista Magazine.
(Garry Howard) in rec. Food. Recipes. Formatted by Cathy Harned.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |