Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Shrimp & Scallop Kabobs
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gLarge Raw Shrimp
1/2 TasseVegetable Oil
1/4 TasseImported Soy Sauce If Avail.
2 TeelöffelChopped Crystalized GingerOR
1 TeelöffelOnion Powder
Small Zucchini, Sliced
1 x ca. 450 gSea Scallops, Cut In Half
1/4 TasseLemon Juice
Cloves Garlic Finely Chopped
1 1/2 TeelöffelGround ginger
16 x ca. 30 g(1 cn) Pinapple Chunks
die Zubereitung:

Peel and devine shrimp. Drain pinapple chunks. Use Imported Soy sauce if available for better taste. Use domestic if that is all that is available.

In medium bowl, combine oil, lemon juice, soy sauce, garlic, ginger and onion powder; mix well. Add shrimp and scallops. Cover; refrigerate 3 hours or overnight. Place shrimp, scallops, pineapple and zucchini on bamboo skewers that have soaked 1 hour in water or on metal skewers. Grill or broil 3 to 6 minutes perside or until shrimp are pink, basting frequently with marinade. Refrigerate leftovers.


Anmerkungen zum Rezept:
keine