Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Pork Roast
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 x ca. 450 gBoneless Boston Pork Roast
1 Tasseonion chopped
3/4 Tassegarlic chopped
1/2 TasseTiger Sauce
1 Teelöffelparsley chopped
1/2 TasseWorcestershire Sauce
2 EsslöffelSteak Sauce (Lea & Perrins)
2 1/2 Esslöffelmustard dry
Seasoned Salt (Dry Rub)
6 x ca. 30 gtomato paste
3 Esslöffelbrown sugar
die Zubereitung:

Marinade: Combine chopped onion, chopped garlic, chopped parsley with the Tiger Sauce Worcestershire sauce, steak sauce and dry mustard. Mix well.

Make slits into roast and rub sauce well into and over the roast (a bast ing syringe works well to place sauce into slits).

Allow to sit in the refrigerator for 6 hours (or overnight).

Tomato Sauce: Mix tomato paste and the brown sugar very well and set aside.

Cook roast in a covered grill until the internal temperature of the roast is 170 degrees.

Brush with Tomato Sauce when done and serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine