Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Italian Meat Loaf
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
egg beaten
1 1/2 x ca. 450 gground beef
1 Dose(8 oz) pizza sauce
3/4 Tasse(3 oz.) Velveeta Shredded
 Pasteurized Process Cheese
 Food
3/4 TasseOld fashioned or quick
 oats uncooked
1/4 Tassewater cold
1/2 TeelöffelDried oregano leaves, crushed
die Zubereitung:

In a large bowl, combine all ingredients except 1/4 cup of the sauce; mix lightly.Shape into a loaf in a 10 x 6" baking dish. Bake @ 350 degrees for 1 hour. Top with remaining sauce. Let stand for 10 minutes before serving.


Anmerkungen zum Rezept:
keine