Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Cobbler
Zutaten für 9 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 TassePitted canned tart red cherries
1/3 Tassesugar
1/3 Tassebrown sugar packed
2 1/2 Esslöffelcornstarch
1 Teelöffelcinnamon ground
1/4 Teelöffelnutmeg ground
2 1/2 Esslöffellemon juice
Topping
1 Tasseall-purpose flour
1 Esslöffelsugar
1 Teelöffelbaking powder
1/4 Teelöffelsalt
2 Esslöffelmargarine
1/3 TasseSkim milk; (up to 1/2)
die Zubereitung:

Drain cherries, reserving 1-1/4 cup juice; set cherries aside. In a saucepan, combine sugars, cornstarch, cinnamon and nutmeg; stir in cherry and lemon juices Bring to a boil, stirring occasionally; boil for 2 minutes. Add cherries; pour into an ungreased 9-in. Square baking dish For topping, combine flour, sugar, baking powder and salt; cut in margarine until crumbly. Stir in enough milk to moisten. Drop by rounded tablespoonfuls over cherries. Bake at 450 degrees for 10-13 minutes or until golden brown. Yield: 9 servings.

milk), Calories: 190, Total Fat: 3 gm, Calories from Fat: 13%, Saturated Fat: 1 gm, Cholesterol: trace, Sodium: 160 mg, Carbohydrate: 40 gm, Protein: 3 g


Anmerkungen zum Rezept:
keine