Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Easy Fish
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gGrouper or snapper fillets (or substitute boneless, skinless chicken breast)
 salt
 pepper
 flour
2 EsslöffelOlive oil or vegetable oil
4 Esslöffelbutter optional
Juice of lemon (opt)
die Zubereitung:

Sprinkle fish fillets (or chicken pieces) liberally with salt and pepper. Coat the pieces with flour, patting them firmly, then shaking off excess flour.

Heat 2 tablespoons of oil in a wide skillet (or 2 wide skillets), and cook the fish over medium-high heat for 3-4 minutes, until browned.

Turn fish pieces over and cook another 3-4 minutes longer.

Remove fish from skillet and keep warm. Add butter and heat until it turns a deep brown. Remove from heat and add juice of one fresh lemon. Pour over fish or chicken. This final sauce may be augmented with capers or minced garlic, if desired. Add them after butter before lemon juice.


Anmerkungen zum Rezept:
keine