Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
German Sausage
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
50 x ca. 450 gBeef or venison (ground)
50 x ca. 450 gFresh pork (ground) not too
 Lean
1 3/4 TasseSalt (sack salt, not
 Iodized)
3 x ca. 30 gMorton quick cure
3 x ca. 30 gblack pepper
2 x ca. 30 gGarlic powder (fresh garlic*
 Is best)
die Zubereitung:

1. Mix all the ingredients together and add up to 2 quarts cold water when mixing. 2. Sausage is ready to put in casings. * 3 heads of garlic. Peel. Slice and smash. Put in a pint jar, pour boiling water over it to fill jar. Strain the garlic out and use juice, as much as desired to taste. Start the garlic a day before sausage.


Anmerkungen zum Rezept:
keine