Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Hot'n Spicy Bbq'd Shrimp
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassevegetable oil
1/2 Tassechilli sauce
1/2 Tassecatsup
1/3 TasseFrsh sqzed lemon juice
1/4 TasseWorcestershire Sauce
2 EsslöffelGravy Master or Kitchen Bouquet
1 Teelöffelsoy sauce
1 Teelöffeltabasco sauce
2 Esslöffelgarlic minced
1 EsslöffelDark brown sugar - packed
Lemon cut in wedges
2 x ca. 450 gLge shrimp (20 - 25 count)
 Shelled and deveined
 Bamboo skewers - soaked 30
 Minutes in water to cover
die Zubereitung:

in a zip-lock plastic bag and pour marinade over; close bag and refrigerate for 24 hours, turning several times; remove shrimp from marinade and drain; thread on skewers with lemon wedges; broil/grill 4 to 5 inches from heat source for 3 to 5 minutes, turning and basting frequently, until shrimp are done; Do Not Overcook! serve immediately with any remaining marinade. Makes 6 to 8 servings. Posted by Chuck Ozburn. Mm:Mk VMXV03A.


Anmerkungen zum Rezept:
keine