Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jean Chretien's Tortiere
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gpork ground
onions minced
1 Teelöffelpoultry seasoning
 salt
 pepper
Potato - small, cooked & mashed
 Pastry;for double-crust pie
die Zubereitung:

Combine all ingredients except potato and cover with water. Simmer for 1-1/2 hours. Drain, reserving the liquid. Add mashed potato to meat. Pour into uncooked pie shell. Sprinkle a bit of the liquid over the mixture. Cover with pie crust and crimp edges. Cook at 350F for 1/2 hour or until crust is golden.


Anmerkungen zum Rezept:
keine