Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Onion Omelet
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 30 gButter Print Sure
200 eggs shell
4 x ca. 450 gonions dry
1 x ca. 450 gShortening; 3LB
die Zubereitung:

Temperature: 325 F. Griddle

1. Saute Chopped Onions In Butter Or Margarine Until Tender; Drain Thoroughly.

2. Place Shelled Eggs In Mixer Bowl. Using Wire Whip, Beat Just Enough To Thoroughly Blend Yolks And Whites.

3. Pour 1/3 Cup Egg Mixture For Individual Omelets On Greased Griddle.

4. Sprinkle Onions Over Eggs When Partially Set.

5. Fold Omelet In Half Or Into Thirds Making A Long Oval Shaped Omelet. Serve Immediately.

Mix Combined With 7 1/2 Qt Warm Water May Be Used For Whole Eggs. See Recipe No. A-8.

Variations. Set Up Ingredients In Individual Containers And Place Near Griddle.


Anmerkungen zum Rezept:
keine