Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Orange-Glazed Carrots and Grapes
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Packung(10 oz each) frozen whole
 Baby carrots
2 Esslöffelbrown sugar
2 Teelöffelcornstarch
1 TeelöffelDry butter substitute
1/4 Teelöffelginger ground
1/8 Teelöffelsalt
 Ds Black pepper
3/4 TasseUnsweetened orange juice
1 TasseSeedless grapes -- halved
die Zubereitung:

Cook or steam carrots according to package directions. Combine brown sugar, cornstarch, butter substitute, ginger, salt, and pepper in a saucepan. Gradually add juice until blended. Bring to a boil; cook 1 minute. Add cooked carrots and grapes. Cook over medium heat for 2 minutes or until heated through, stirring occasionally. Note: Halved fresh baby carrots may be substituted for the frozen. Orange sections or pineapple chunks may be substituted for the grapes. Makes 6 servings.

per serving: 83 Kcal 0.3g fat (0.1g sat fat) 3% Cff 89mg Na 3.5g fiber (1.5g Pro/ 0.3g Fat/ 19.7g Cho)


Anmerkungen zum Rezept:
keine