Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Oreo® Angel Pie
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
egg whites
1/4 Teelöffelsalt
2/3 Tassesugar
Fudge covered oreo chocolate sandwich cookies; divided
1/2 TassePlanters® almonds; finely chopped
1 Teelöffelbaking powder
1 Tasseheavy cream
1 EsslöffelInstant coffee granules
 Mint sprigs; optional
die Zubereitung:

In medium bowl, with electric mixer at high speed, beat egg whites and salt until soft peaks form; gradually beat in sugar until stiff and glossy. Coarsely chop 5 cookies. Fold chopped cookies, almonds and baking powder into beaten egg whites. Spread into greased 9-inch pie plate.

Bake at 350°F for 25 to 30 minutes until lightly browned. Cool completely on wire rack. In large bowl, with electric mixer at high speed, beat heavy cream and instant coffee until stiff; beat heavy cream and instant coffee until stiff; spread over pie. Halve remaining cookies; arrange around edge of pie. Garnish with mint springs if desired. Chill until serving time.


Anmerkungen zum Rezept:
keine