Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Redhead's Redhot Jamaican Jerk
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelallspice
1 Esslöffelthyme
1 Esslöffelsalt
1 Esslöffelgarlic powdered
1 Esslöffelsugar
1 1/2 Teelöffelcayenne pepper
1 1/2 Teelöffelblack pepper
1 1/2 Teelöffelsage
1 Teelöffelginger
3/4 Teelöffelnutmeg
3/4 Teelöffelcinnamon
1/4 Tasseolive oil
1/4 Tassesoy sauce
3/4 Tassewhite vinegar
1/2 Tasseorange juice
Lime , Juice of
Hot peppers (habaneros are best), minced (up to 2)
green onions minced
1 TasseFinely chopped yellow onion
 garlic minced
 Melinda's Xxx- or Xxxx-tra Hot Sauce (optional)
 Chicken or pork
die Zubereitung:

Mix dry ingredients. Add liquid ingredients, mix with whisk. Add peppers, onions, and minced garlic. Reserve enough marinade for basting on the grill. Wash and stab chicken pieces with a fork (pork can be used as well). Marinate chicken for 1 hour at room temperature, or a few hours to overnight in the fridge. Pork marinates very fast, and it will be Hot if you marinate overnight. Ingredients can be modified depending on how hot you like it-if you like it Hot (with a capital H-O-T), use more habaneros, lots of Melinda's hot sauce, and marinate overnight. If you want to tone it down a bit, use milder peppers (serrano or jalapeno) and reduce marinating time.

Grill chicken (or pork), basting with reserved marinade, or bake at 400 degrees F. (40 minutes or more for chicken, 30 minutes for thin cuts of pork). The reserved marinade is also great brushed on red/yellow bell peppers which you grill along with the chicken. Grab a cold beer, and enjoy!


Anmerkungen zum Rezept:
keine