Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vegetable Soup
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
Potato, medium
Carrot, medium
Beet, medium
Turnip, small
onion small
1/4 Tassepeas green
1/4 Tassegreen beans
1/2 Tassecauliflower
Cabbage leaves, chopped
peppercorns
1/4 TeelöffelCumin seed
1 Teelöffelsalt
Bayleaf
1 EsslöffelButter/oleo
die Zubereitung:

Don't peel the vegetables. Wash and cut the vegetables into small pieces.

Melt butter in a 4-qt saucepan. Add bay leaf and cumin seed. Brown in the saucepan. Add the cut vegetables and salt. Cover for 10 mins. Stir every 3 mins or so.

Add 4 cups of water. Bring to a boil. Lower heat and simmer for one hour.


Anmerkungen zum Rezept:
keine