Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Cacciatore Madre
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 TasseOlive oil
Pieces Frying chicken (legs with thighs attached and breast halves)
1 1/4 TasseAll-purpose flour, seasoned with 1 t paprika, salt and pepper
 To taste)
1/2 TasseThinly sliced onion
2 mittelGralic cloves, minced
2/3 TasseDry Marsala
Green bell pepper, cut into julienne strips
Carrots, thinly sliced
Celery stalk, thinly sliced
1 TasseCanned crushed Italian plum tomatoes
1 TeelöffelDried basil
1 TeelöffelDried thyme
1 TeelöffelDried oregano
 Salt and pepper to taste
die Zubereitung:

Heat oil in heavy large skillet. Coat chicken with seasoned flour, shaking off excess. Brown chicken on all sides over moderate heat, being careful not to crowd skillet. Remove and set aside.

In the same skillet saute' onion and garlic 3 minutes. Turn heat to high and add wine, scraping up browned bits from bottom of skillet. Add chicken, vegetables and herbs. Cook 5 to 7 minutes.

Cover and simmer until tender, about 30 minutes. Add herbs. Adjust seasoning to taste. Serves 6

0-89535-147-1 Shared By: Jim Bodle 3/93


Anmerkungen zum Rezept:
keine