Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sweet and Spicy German-Style Mustard
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
2/3 TasseMustard Seed
1/2 TasseMustard, dry
1 TasseWater, cold
2 TasseVinegar, cider
Onion, finely chopped
Garlic, clvs., minced
1/4 TasseSugar, brown
2 TeelöffelSalt
1 TeelöffelCinnamon
1/2 TeelöffelAllspice
1/2 TeelöffelTarragon
1/4 TeelöffelTumeric
3 TeelöffelHoney
die Zubereitung:

Directions: Combine seeds and mustard with Cold water. Allow to sit overnight in the refrigerator. Combine all remaining ingredients except honey. Simmer uncovered 10-15 minutes or until liquid reduced by half. For a hotter mustard, reduce liquid by more than half. Pour this mixture through a strainer, into the mustard and seed mixture. Blenderize thoroughly. Cook in a double boiler until the consistancy of gravy. Add the honey. This will keep refrigerated several years. Many different flavors of mustard can be made by modifying this basic recipe. Substitute wine for the cold water, etc. Many other spices may be added also.....


Anmerkungen zum Rezept:
keine