Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Creole Meat Loaf
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
 Ingrdients
1 x ca. 450 gGround chuck
1/2 TasseOnion; chopped
1/2 TasseSkim milk;
Egg; beaten
1/2 TeelöffelDry mustard
1/2 TeelöffelSalt
 Vegetable cooking spray
 Creole Sauce
die Zubereitung:

Combine all ingredients, except cooking spray and Creole Sauce, stirring unitl well combined. Shape into a loaf, and place in a 8 1/2 x 4 1/2 x 3 loafpan coated with cooking spray. Bake at 350 degrees for 1 hour. Cool in pan 10 minutes. Invert meat loat onto serving plater, and pour Creole Sauce over top. Cut meat loaf into 6 slices to serve.

(Includes sauce): 6 servings Each serving amount: 1 slice meat loaf with 1/3 cup sauce

Exchanges: 3 lean meat, 1 vegetable

Chol: 96 mg; Calories: 160 Carbo: 7 gm; Protein: 25 gm Fat: 7 gm; Fiber: Tr.; Sodium: 400 mg

Reformated for you and yours via Nancy O'brion and her Meal-Master. (From Jungle.Boy via GEnie).


Anmerkungen zum Rezept:
keine