Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Curry Dressing or Dip
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TassePlain low-fat yogurt;
1/2 TeelöffelCurry powder;
1/8 TeelöffelGround ginger
1/4 TeelöffelSalt
 Dash of cayanne pepper;
die Zubereitung:

Blend all ingredients until smooth. Chill in a covered container at least 1 hour before serving. This is easy and delicious as a dressing on chicken or fish salads or as a dip for assorted raw vegetables.

Food Exchange per serving: Up To 2 Tablespoons May Be Considered "Free." Low-sodium diets: Omit salt.

Hess, R.D., M.S. and Katharine Middleton.

Brought to you and yours via Nancy O'Brion and her Meal Master


Anmerkungen zum Rezept:
keine