Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ham and Bean Soup
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseDired Beans, Any Type You
1 Tasseham diced
Ham Bone
1 PackungDry Onion Soup Mix
2 TeelöffelItalian Seasoning -- Or Your
 : Fav Spices
 Water to cover
1 mittelCarrot chopped
1 mittelOnion (Instead Of Dry Onion
 : Pack) -- Diced
Stalk celery chopped
1 mittelgreen pepper chopped
die Zubereitung:

Either Soak over night, or rince well the beans. If you do not soak beans, cook on high for 2 hours, then lower to low for 3-4 or until beans are done. To mix, add beans, ham, onion soup mix, and seasoning. Add vegetables. Add water to cover and let simer on low for 7-8 hours on low (or see above). Stir occasionally.

~0400


Anmerkungen zum Rezept:
keine