Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Velvet
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseRaw chicken breast meat, minced
1 Teelöffelcornstarch
 salt
1/4 Tassewater
egg whites
2 Esslöffeloil
die Zubereitung:

1. Mince chicken very finely. Add corn starch and salt to minced chicken. Mix. Carefully add water to minced chicken mixture a few drops at a time until it is absorbed.

2. Beat egg whites until very stiff. Carefully fold chicken mixture into egg whites.

3. Place 2 tablespoons oil in wok. Heat wok up under low medium heat for about 2 minutes. Carefully pat egg white mixture into the wok. Reduce heat to low setting. Cook, uncovered, in wok about 15 minutes until omelette is set. Carefully loosen omelette, flip to reverse side and cook a further 10 minutes. Remove to a serving platter.


Anmerkungen zum Rezept:
keine