Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 | Medium potatoes, peeled, diced |
1 Tasse | Sliced celery with tops |
1 | Onion large, chopped |
2 Tasse | water boiling |
1/4 Teelöffel | pepper |
1 Dose | milk evaporated |
8 x ca. 30 g | Process Cheddar cheese, shredded |
1 Dose | (4 1/2 oz) tiny shrimps, undrained |
4 Esslöffel | sherry dry |
| salt |
| parsley chopped |
Put potatoes, celery, onion and boiling water in cooker. Cover and cook on low 10 to 12 hours (high, 3 to 4 hours) or until potatoes are tender. Stir in pepper, evaporated milk, cheese and shrimps during last hour. When ready to serve, stir in sherry and salt. Sprinkle with parsley. Makes about 2 quarts.
#1'
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |