Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Tiny new potatoes, unpeeled |
3 | Cloves garlic peeled |
4 Esslöffel | Nonfat yogurt |
3 Esslöffel | sour cream nonfat |
1/8 Teelöffel | salt |
| Fresh gound black pepper |
Place potatoes and garlic in pot with enough water to cover and cook until potatoes are tender. Drain and mash, then stir in yogurt, sour cream, and salt and pepper.
The recipe actually called for light sour cream, and nutritional analysis was: 270 cals, 2 g. Fat, 8 milligrams cholesterol, 185 milligrams sodium, 7 g. Protein, 60 g. Carbohydrate.
Phila. Inquirer, written by Marian Burros:
Individual recipes copyrighted by originator. Fatfree Recipe collections
SueSmith9@aol. Com using Mmconv. Archived through kindness of Karen Mintzias, km@salata. Com.
1.80ss
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |