Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Rice 'N' Sausage
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 Teelöffelpaprika
1/4 TeelöffelAnise Seed; lightly crushed
1 TeelöffelFresh Marjoram; minced
2 Esslöffelbasil minced, fresh
2 Prisetabasco sauce
1/2 TeelöffelPickled Jalapeno Peppers; minced
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
1/2 TasseCanned Tomato Puree
14 1/2 x ca. 30 gCan Cut Tomatoes; with their juices
1/4 x ca. 450 gChicken Sausage
4 Tassebrown rice Cooked
2 TasseStir-Fried Vegetables
1/4 x ca. 450 gshrimp cooked
green onion minced
1/4 Tasseparsley chopped
die Zubereitung:

Combine paprika, anise seed, marjoram, basil, Tabasco, jalapeno, Worcestershire, tomato puree and canned tomatoes with juice. Stir to combine. Preheat oven to 375°F. Lightly prick sausages with the tines of a fork. Place in a small baking pan and roast for 15 minutes. Remove from oven; reduce oven temperature to 350°F. Cut sausages into 1/4" rounds.

Combine rice, sausages, and 1 cup tomato mixture in a 2 quart casserole; par to an even layer. Combine vegetables and shrimp with remaining tomato mixture; spoon over rice and sausages. Cover and bake for 15 minutes, until hot. Stir in green onions and parsley.

Per Serving: 395 calories, 23 g protein, 63 g carbohydrate, 8 g fat, 2 g saturated fat, 107 mg cholesterol, 529 mg sodium, 5 g fiber.

The Shadow Zone Iv - Stinson Beach, Ca


Anmerkungen zum Rezept:
keine