Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saffron Rice Salad
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelwhite wine vinegar
1 Esslöffelolive oil
2 TropfenHot pepper sauce (optional) Or more, to taste
cloves garlic minced
1/4 Teelöffelwhite pepper ground
2 1/2 TasseCooked rice (cooked in chicken broth &
1/16 TeelöffelSaffron)* cooled to room temp.
1/2 Tassered pepper diced
1/2 Tassegreen Pepper diced
1/4 TasseSliced green onions including tops
1/4 Tasseripe olives sliced
 Lettuce leaves
die Zubereitung:

Combine vinegar, oil, pepper sauce (if desired), garlic, and white pepper in large bowl; mix well. Add remaining ingredients except lettuce; toss lightly. Serve on lettuce leaves.

*Ground turmeric may be substituted.

Each serving provides: * 198 calories

* 4.0 g. Protein

* 2.6 g. Fat

* 39.3 g. Carbohydrate * 1.7 g. Dietary fiber * 565 mg. Sodium

* 0 mg. Cholesterol

Reprinted with permission from Usa Rice Council Electronic format courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept:
keine