Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | Butter Flavor Crisco |
2 Esslöffel | milk |
1 Teelöffel | almond extract |
1/2 Tasse | Sugar granulated |
1 2/3 Tasse | all-purpose flour |
2/3 Tasse | Almonds, slivered, chopped |
1/4 Teelöffel | salt |
| confectioners sugar |
1. Heat oven to 350 F.
2. Cream Butter Flavor Crisco, milk and almond extract in large bowl at medium speed of electric mixer until well blended. Beat in granulated sugar.
3. Combine flour, almonds and salt. Mix into creamed mixture. Shape dough into balls using one level measuring tablespoon for each. Place 2 inches apart on ungreased baking sheet.
4. Bake at 350 for 10 to 12 minutes. ( Cookies will not brown. Do Not overbake. ) Remove to cooling rack.
5. Roll slightly warm cookies in confectioners sugar. Roll in confectioners sugar again when cookies are completely cool.
Makes 3 dozen cookies.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |