Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chinese: Shrimp Fried Rice
Zutaten für 3 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Cate Vanicek
 C Cold cooked rice
Eggs slightly beaten
1/3 TasseRaw shrimp, cleaned and
 Slivered
1/3 TasseBbq pork
1/2 Teelöffelcornstarch
1 TeelöffelWine
1 Esslöffelsoy sauce
1/4 TeelöffelMsg (optional)
Green Onions diced
1 Teelöffelsalt
 peanut oil
die Zubereitung:

Pan-fry the eggs into thin sheets in a frying pan. Remove and cut into small strips.

Heat peanut oil over high heat. Stir-fry shrimp and chicken. When done, sizzle in 1 tsp. Wine.

Add the cooked rice. Stir until well-mixed. Add 1 tbsp. Soy sauce, 1/4 tsp. Msg and the diced green onion. Add 1 tsp. Salt (or more). Stir-frry for at least 10 minutes over Medium heat. Add egg strips.

Serve hot.

to use day-old rice. If you must use freshly cooked rice, you may spread the rice on a cookie sheet and let cool completely before you stir-fry it.


Anmerkungen zum Rezept:
keine