Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Grapefruit Pie
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassesugar
1/8 Teelöffelsalt
4 Esslöffelcornstarch
1/2 Tassewater
1 TasseGrapefruit juice
1 Esslöffelbutter
Egg yolks beaten
Baked pastry shell
 Grapefruit Meringue
egg whites
6 EsslöffelConfectioner's sugar
2 EsslöffelGrapefruit juice
die Zubereitung:

Combine sugar, salt and cornstarch; add water and grapefruit juice and cook slowly, stirring constantly, until thick. Simmer 5 minutes, add butter and egg yolks and remove from heat. Beat well; cool.

Turn into pastry shell. Beat egg whites until stiff, add sugar slowly and stir in grapefruit juice. Cover top of pie with meringue and bake in a 300 degree oven for 10 to 15 minutes or until meringue is browned lightly. Makes 1 (9 inch) pie.


Anmerkungen zum Rezept:
keine