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Zucchini Pineapple Muffins
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseEgg Beaters
1/2 TasseCrushed pineapple in juice; drain, reserve liq.
1/2 Tassebrown sugar packed
1 TasseZucchini; unpeeled, shredded
1 Teelöffelvanilla
1 Tasseflour
1 TasseWheat flour; whole-grain
1 TeelöffelBaking soda
1/2 Teelöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelcinnamon
1/4 Teelöffelnutmeg
1/4 Tassewalnuts chopped
die Zubereitung:

Add sugar to Eggbeaters. Stir in zucchini, pineapple and vanilla. Measure remaining ingredients in another bowl. Stir to distribute - add to wet ingredients and stir to moisten. Add enough reserved pineapple liquid to attain batter consistency (drops in blobs from s poon). Pour into muffins cups in 12 cup tin. Bake at 400F for about 24 minutes until they pass the toothpick test. Cool for 1 minute then turn onto rack to further cool.

<Vsannice@Weizmann.Weizmann.Ac.Il> on Jan 06, 98


Anmerkungen zum Rezept:
keine