Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garbanzo Soup
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelbutter
1/4 Tasseonion minced
3 Tassewater
1 Dose(15 oz) garbanzo or chickpeas, drained
Beef bouillon cubes
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelgarlic salt
1/4 TeelöffelMint leaves dried
1/8 Teelöffelblack pepper
1/4 Tassemacaroni uncooked
 parmesan grated
 Minced parsley for garnish
die Zubereitung:

In a 2-quart saucepan, melt butter over medium heat. Saute onion until golden. Add water, garbanzos or chickpeas, bouillon cubes, salt, garlic salt, mint leaves and pepper. Bring to a boil. Stir in macaroni. Reduce heat. Cover and simmer 20 minutes. Serve topped with Parmesan cheese and garnished with minced parsley.

Reprinted in The Cookbook Digest Issue A-0008 (1980)

Posted in Fido Cooking by Bob Emert/Frank Skelly 09/03/93


Anmerkungen zum Rezept:
keine