Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cabbage & Dumpling Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 x ca. 450 gFrim tofu
4 Esslöffelwater
1 Tassewhole wheat flour
1/8 Teelöffelblack pepper
1/4 Teelöffelsalt
1/2 mittelHead cabbage
1 Esslöffelcorn oil
8 Tassewater boiling
Bayleaf
1 Esslöffelsoy sauce
 scallions Chopped
die Zubereitung:

Dumplings: Blend tofu with water till smooth. Sift dry ingredients. Stir in tofu mixture. Knead for 1 minute, form into 1/2" balls & set aside.

Soup: Mince core of cabbage & shred leaves finely. Heat oil in soup pot. Add cabbage & saute over medium heat til golden. Add water & bay leaf. Return to a boil, add dumplings, cover & simmer for 15 to 20 minutes. The dumplings should be floating on the top at this point. Remove bay leaf. Dilute soy sauce in a bit of the broth, add to the soup. Simmer for another 5 minutes. Serve, garnishing with scallions.

Source Unknown


Anmerkungen zum Rezept:
keine