Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Hot Mulled Cider
Zutaten für 32 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 4 LiterCider or unfiltered apple juice
Apples thinly sliced
Oranges thinly sliced
2 EsslöffelMulled spice mix
bay leaves
1 Prisevanilla
 Dark rum or brandy (opt)
die Zubereitung:

Pour apple juice into a large stainless steel or enamel pot. Add the sliced apples, oranges, mulled spice mix and bay leaves. Bring to a boil, reduce heat and simmer 30 minutes. Add vanilla. Strain into cup with a splash of dark run or brandy, if desired. Stir with cinnamon sticks.

Makes about 32 4-oz servings,

make hot mulled wine, substitute a mellow red wine for apple juice and add a few tablespoons of brown sugar, if desired. More juice or wine may be added as needed.


Anmerkungen zum Rezept:
keine