Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vegetable Broth
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 Tassewater
1/2 mittelOnion, peeled and finely chopped
Carrots peeled, chopped
Celery stalks, chooped
1 Tasseparsley fresh, finely chopped
1/4 Teelöffelmarjoram
 salt
 pepper
6 x ca. 30 gTomato paste (opt)
die Zubereitung:

Place all the ingredients in a large pot and bring to a boil. Reduce heat, cofer pot, and simmer for 3 hours. Strain mixture if you prefer a clear broth, if you leave vegetables in broth, you have a simple vegetable soup. Serve hot.

Per serving: 23 calories, less than 1 grams fat, 1 grams protein, 0.8 milligrams iron, 5 grams carbohydrates, 28 milligrams calcium, 1.9 grams dietary fiber.


Anmerkungen zum Rezept:
keine