Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Deviled Codfish Patties
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gCod fillets, fresh or frozen
1 Tassewater boiling
1/4 Teelöffelsalt
1/2 TasseBreadcrumbs, soft
2 Esslöffelparsley chopped
1/2 TasseSalad dressing (mayonnaise)
1 Tasseegg
1 Esslöffelmustard prepared
1 Esslöffellemon juice
1 TeelöffelWorcestershire Sauce
1/8 Teelöffelpepper
 Paprika, as desired
die Zubereitung:

Thaw frozen fish.

Preheat oven to 400 F (hot).

Grease baking sheet.

Add fish to boiling, salted water. Cover and bring to a boil. Reduce heat and cook 4 minutes or until fish flakes easily. Drain and flake. Remove bones, if present.

Mix fix, breadcrumbs, and parsley.

Mix salad dressing (mayonnaise), egg, mustard, lemon juice, worcestershire sauce, and pepper thoroughly. Stir into fish mixture. Mix well.

Form into 12 patties about 3 inches in diameter and 3/4 inch thick on baking sheet. Sprinkle with paprika. Bake 15 to 20 minutes or until lightly browned.


Anmerkungen zum Rezept:
keine