Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garlicky Portobello Mushrooms
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelmargarine
4 Esslöffelolive oil
1 Esslöffellemon juice
cloves garlic minced
 black pepper
12 grossFresh portobello mushrooms, washed & stems removed
die Zubereitung:

Melt the butter, olive oil, lemon juice, garlic & pepper together in a small pot or on the grill. Slice any mushrooms that are over 3 inches in diameter into strips. Brush the mushrooms generously with the melted mixture. On a covered grill, over medium-hot coals, grill the mushrooms upside down for about 8 minutes. Trun & grill the tops for another 8 minutes. The mushrooms should be very tender & well browned.

Kelly McCune, "Vegetables on the Grill"


Anmerkungen zum Rezept:
keine