Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Spinach Glop
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gSpinach, rinsed, trimmed and
 Lightly steamed
 A few tablespoons balsamic
 vinegar
(or more) cloves garlic
 Miscellaneous additions: a
 Fresh tomato, fresh basil
 Leaves, parsley,
 Onion, etc.
die Zubereitung:

Whiz all the ingredients together in a blender or food processer until you have a thick but pourable puree. Serve over hot cooked brown basmati rice. Makes enough for two hungry people. (My So topped his off with olive oil and parmesan to start out with, but gradually stopped).

TXFT40A@Prodigy. Com using Mmconv


Anmerkungen zum Rezept:
keine