Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Swiss Sauced Broccoli
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 30 gbroccoli fresh
1 Esslöffelwater
 Dash salt
1 Teelöffelbutter or margarine
1 Teelöffelflour unbleached
 Dash salt
 Dash white pepper
1/4 Tassemilk
2 Esslöffelswiss cheese shredded
die Zubereitung:

Instructions:

Wash broccoli, remove outer leaves and tough part of stalks. Cut the borccoli stalks lengthwise into uniform spears, following the branching lines. In a 20-ounce casserole combine broccoli spears, water and dash of salt. Micro-cook, covered, on 100% power for 3 to 4 minutes or just till tender. Let stand, covered, while preparing sauce. For sauce, in a 1-cup measure microcook butter or margarine, uncovered, for 20 30 seconds or till melted. Stir in flour, dash salt, and pepper. Stir in milk. Micro-cook, uncovered on 100% power for 45 seconds to 1 1/2 minutes or till thickened and bubbly, stirring every 30 seconds. Stir in shredded Swiss cheese till melted. Drain broccoli. Serve sauce atop broccoli.


Anmerkungen zum Rezept:
keine