Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vegetable Curry (Reber)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gEggplant, peeled; 1" cubes
1/2 Teelöffelsalt
2 Esslöffelcurry
1 Teelöffelground cumin
Large cloves garlic; minced
pepper
salt
1/2 Tassebroth
Carrots (medium) sliced thin
2 Tassepotatoes diced
Green or red pepper; sliced
onions large
2 TasseBite size cauliflower
1 mittelZucchini sliced
2 TasseTomatoes-peel, chop; seed
 (save liquid)
1/4 TasseTomato juice or stock
1 DoseChickpeas; drained (16 oz)
1/4 Tasseraisins
Low fat soy yogurt
die Zubereitung:

Place eggplant in colander, sprinkle with salt, toss and set aside to drain for 30 min. Then pat dry. Saute eggplant small amount of vegetable broth for 8-10 minutes, stirring often. Remove from pan and set aside. Heat curry, cumin, garlic, pepper, salt in small amount of stock, then stir in 1/2 cup stock and cook for 2 minutes. Add carrots, potatoes, green peppers, onions, cauliflower. Cover and simmer 10-15 minutes, adding more stock if necessary. Return eggplant to the pan, and add zucchini, tomatoes, tomato liquid, chickpeas, and raisins. Cover and simmer for 10 minutes. Serve over rice with soy yogurt or eat alone. You can use other vegetables also.

Adapted by Ruth Reber from Jane Brody's Good Food Book.

Formatted using Mmconv 1.8. 1.80ss


Anmerkungen zum Rezept:
keine